Forgot Password?

Register

Back to forum

WALLACE & GROMIT CHAT » WHY WONT MY YOUTUBE VIDEOS WORK??

Oldest
Previous
1
Next
Newest
There are 5 messages in total. Showing messages 1 to 5.
TheUltimateAnimator Posted: Nov 25th 2007

Hi. I have tried a number of times now to upload my video 'Nick Park Project Part 1' (http://uk.youtube.com/watch?v=Y2sxoyMVpms) onto the creations comp, but it never seems to work!!!! I am using one of the new Mac Book Pro's and iMovie, the file is a .mov file and it works fine on YouTube.com, so why does it not work here???!!! Please help!!!!


TheUltimateAnimator Posted: Nov 25th 2007

If your computer does not support .mov files, you can download this:


Mibso Posted: Nov 25th 2007

Put on only the web page where you watch it, if not try to use a different software like animator dv and movie maker


connor-james-gorman Posted: Nov 25th 2007

It Might Be The File It's In Might Need A Differant One


TheUltimateAnimator Posted: Nov 26th 2007

Thanks for all your help!!:D It turns out that I disabled the embeding:-(, which was a bit silly of me!! It works now, so please check it out, and before anyone else says, I did make it!!




The forums are now closed. For all the latest Wallace & Gromit activity and discussion visit the news section of the website


Are you sure you wish to hide this message? You will not be able to read it again.

Are you sure you wish to report this message to our Moderation Team?
You will not be able to read it again.

Ay up chuck! We use cookies to ensure you get a top-notch experience on our website. To find out more view our privacy policy.